»
»

БУТИЛКИ ЗА ДОМАШЕН АЛКОХОЛ

Бутилка винтидж


Код: 035-100016
С елементи на декупаж

25.00лв.
Количество:Подобни продукти
ЗА ИНТЕРИОРА Стомна Стомна
ДЕКОРАЦИИ И ДЕКУПАЖ Спомен от баба.... Спомен от баба....