»
»

ЧИНИИ И КУПИ

Сосиера


Код: 027-100013
Декупажна техника

15.00лв.
Количество:


Порцеланова сосиера, декорация с декупажна техника.Подобни продукти
ДЕКОРАЦИИ И ДЕКУПАЖ Салфетник- ПРОДАДЕН Салфетник- ПРОДАДЕН