»
»
НОВО

КУКЛИ

Кукла Биби


Код: 427
Кукла Биби
Ръчно изработена кукла

36.00лв.
Количество:


Височина на куклата 35-39 см
Всички дрешки се събличат.
Куклата и дрехите могат да се перат ръчно с хладка вода и неагресивен перилен препарат.