»
»
НОВО

КУКЛИ

Кукла Виолетка


Код: 487
Кукла Виолетка

20.00лв.
Количество:

Ръчно изработена кукла от плат. Очите са нарисувани с текстилни бои и може да се пере на 30 градуса. Височина на куклата 25 см.